Vakantie & vrije tijd

Vakantie & vrije tijd

Het hele jaar door kan je in de 22 gemeenschapscentra terecht voor boeiende en verrassende activiteiten voor kinderen en jongeren.
Speelweken, cursussen, workshops, ateliers en nog veel meer. Ontdek hieronder het gevarieerde aanbod.
Voor een overzicht van het volledige vakantieaanbod in Brussel kan je ook een kijkje nemen op Brusselbazaar.

Zaalvoetbal recreatie Rillpus 79
Permanent aanbod
Recreatieve zaalvoetbal met aandacht voor de jeugdwerking.
TAaLENT ateliers lagere scholen
Permanent aanbod
Taalateliers voor het lager onderwijs over thema's die aansluiten bij de ervaring van kinderen, bij het klas- en wereldgebeuren. De kinderen verruimen hun leefwereld en leren kritisch denken over zichzelf en hun omgeving. Ze verwerken hun indrukken individueel of in groep door middel van verbale, muzikale, dramatische of beeldende expressie.
Mountainbiketochten VGC-sportdienst
Permanent aanbod
De VGC-sportdienst biedt begeleide mountainbiketochten in het Zoniënwoud aan voor groepen vanaf 5 personen. Gemeenschapscentrum Wa Bo vormt de uitvalsbasis voor deze MTB-tochten.
Party Dancing Terpsichore Etterbeek
Permanent aanbod
Wil jij ook op een bedrijfsfeestje, bruiloft of receptie met iedereen kunnen dansen, de juiste passen zetten op de juiste songs, Volg dan de cursus Party Dancing. Op een leuke en ontspannen manier leer je discoswing, salsa, boogie, tango en veel meer. Geen voorkennis vereist.
Ballroom- en Latindansen Terpsichore Etterbeek
Permanent aanbod
Wil je romantiek van de Engelse Wals, de sensualiteit van de Tango, de snelheid van de Quickstep, het speelse van de chachacha en het pittige van de jive kennen? Volg dan een cursus Ballroom- en Latindansen. Er is een les voor beginners en voor gevorderden.
Club Victory Gym 17-18
5.4.2017 - 19.4.2019
TAEKWANDO VOOR KINDEREN OP MAANDAG, WOENSDAG en VRIJDAGAVOND
AIKIDO
7.9.2017 - 30.8.2018
Aikido, iedere donderdagavond van 19:30 tot 20:30
Schildersatelier
11.1.2018 - 30.8.2018
Hou je van schilderen maar heb je zelf de ruimte niet? Dan krijg je de kans om onder begeleiding van een coördinator je eigen schilderstalent te ontwikkelen. Samen met anderen, werk je zelfstandig aan je eigen werk. Geen schilderservaring nodig. Breng zelf je schildersmateriaal mee en ook je eigen creativiteit.
Forest Africa Danse
2.7.2018 - 23.8.2018
Traditionele dans West-Afrika (Senegal)
Als de energie en ritmes van de Afrikaanse dans en muziek je al lang inspireren, dan is Sabar echt iets voor jou. Sabar is de typische traditionele dans uit Senegal. Idrissa neemt je mee op een ontdekkingsreis met speelsheid en humor. In zijn choreografieën leert hij traditionele en moderne aspecten aan waardoor je snel de technische kant van deze dans on
IBO Nekkersdal: zomervakantie
2.7.2018 - 31.8.2018
Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral veel plezier maken tijdens de speelweken van het IBO!

Pages