Activiteiten: 712

Pages

De Koer in handen van Terra Brazil
19.8.2017
Terra Brazil brengt workshops rond zang en percussie en leert ons de Forró dansen. / Terra Brazil fait des ateliers de chant et percussion et nous apprend à danser le Forró. Venez danser avec nous à cet événement exceptionnel plein de bonnes vibrations! Tout le bénefice du bal sera destiné au "Lar Irmã Benedita" qui aide des enfants et adolescents, victimes de l'inégalité sociale trés présente au
GC De Rinck
Anderlecht
Podium
Zomer op de koer
10.8.2017 - 20.8.2017
DE BINNENKOER VAN DE ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN, EEN TIJDELIJKE DROOMPLEK VOOR ONTMOETING, EEN ZOMER LANG ! De Rinck en de Cultuurdienst Anderlecht slaan dit jaar de handen in elkaar. Samen met zoveel mogelijk enthousiaste vrijwilligers organiseren we een hele zomer lang activiteiten op de koer van de Academie voor Beeldende Kunsten. Zo krijgt het centrum van Anderlecht er een welkome buiten/binn
GC De Rinck
Anderlecht
Podium
Living en Ville: Cook & Eat
20.8.2017
Schuif gezellig aan voor een picknick op het plein, maak kennis met je buren en beleef een leuk moment volgens het 'potluck'-principe. Breng een koud gerecht en drank om te delen mee en wat borden, bestek en bekertjes.
GC Heembeek-Mutsaard
Neder-Over-Heembeek
Ontmoeting
uit met vlieg
Living en Ville: Swip Swap Swop
20.8.2017
Gooi je ouwe spullen niet zomaar weg, misschien vinden ze bij een andere buur een 2de leven? Inpakken, uitstallen en verkopen die handel, op dit spontane rommelmarktje.
GC Heembeek-Mutsaard
Neder-Over-Heembeek
Ander
uit met vlieg
Parasol
20.8.2017
Kinderanimatie, muziek, creatieve workshops, buffet (breng zelf ook een hapje mee) etc. Dit bieden wij jullie aan tijdens vier zomerse zondagnamiddagen, op vier verschillende plaatsen, mee georganiseerd door buurtbewoners. Stel gerust ook zelf iets voor!
GC Den Dam
Oudergem
Educatief
uit met vlieg

Pages